fbpx

Platformă de știri și opinii

Reacția primarului Cristian Stan după ce consilierii județeni PNL și PRO România au votat împotriva proiectului pentru reabilitarea centurii municipiului Târgoviște

in Actualitate/Administrație/Politică by
Banner

Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște, într-o postare pe pagina sa de Facebook, a reacționat la decizia consilierilor județeni PNL și PRO România de a vota împotriva finanțării unuia dintre cele 5 loturi ale centurii municipiului Târgoviște.

Primarul Cristian Stan susține că niciodată nu a înțeles această modalitate de a se face opoziție și speră ca măcar la următoarea ședință de Consiliu Județean să primeze interesul cetățeanului, nu interesele politice.

“Niciodată n-am înțeles de ce trebuie să fie un mod de a face politică <<opoziția de dragul opoziției>>. Dacă a te opune înseamnă să faci un rău comunității, de ce să faci asta?

Astăzi, în ședința Consiliului Județean, consilierii PNL și PRO ROMÂNIA au votat împotriva unui proiect de hotărâre prin care Consiliul Județean susținea cu o cotă de 38% cofinanțarea unuia dintre cele 5 loturi de reabilitare a centurii municipiului Târgoviște. Era un sprijin care ne-ar fi fost esențial, în condițiile în care avem un stadiu fizic al execuției de aproximativ 95%, iar centura arată, după mulți ani și multe promisiuni, așa cum ar trebui.

Refuz să accept lamentările și justificările celor care au votat împotriva acestui sprijin, cu atât mai mult cu cât unii dintre ei cunosc foarte bine istoricul acestui proiect și de unde l-am preluat când am ajuns la Primărie. Dacă nu l-am fi continuat pe bugetul nostru, ar fi fost o investiție ratată. În cazul lor, nu poate fi vorba decât de rea-credință. În cazul altora, de ignoranță. La fel de rău pentru târgovișteni.

P.S: nu am cuvinte despre consilierii PNL; nu era suficient că guvernul lor a uitat, de un an și jumătate, că există și Târgoviște pe harta României, nu era suficient că guvernul lor nu ne-a dat NICIUN leu la rectificările bugetare. Era nevoie și de gestul ăsta de dispreț, la care să contribuie și ei.
Sper ca măcar la următoarea ședință de Consiliul Județean interesul cetățeanului să primeze, și nu interesele politice josnice.”, a scris primarul Cristian Stan pe pagina sa de Facebook.

Sursa: Facebook Daniel Cristian Stan 

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top