fbpx

Platformă de știri și opinii

Liga I: Chindia-Voluntari 1-0. Târgoviștenii păstrează șanse de play-off

in Sport by
Banner

Chindia Târgoviște și FC Voluntari s-au întâlnit, al Buzău, în penultima etapă a seszonului regular din Liga I de fotbal (etapa cu numărul 29). Într-un meci cu două jumătăți distincte, dominate pe rând de ambele combatante, victoria a fost adjudecată, la limită, de Chindia, ce, prin acest succes, păstrează șanse reale de a se califica în play off-ul campionatului.

Echipele trimise în teren:

Chindia: Aioani – Căpușă, Pițian, Celea, Dinu – Neguț, Iacob, Dulca, Dumitrașcu – Rață, Florea
Rezerve: D. Moldovan, Martac,Yameogo, Berisha, Neicuțescu, Cherchez, Diaz, Kocic, Fomba
Antrenor: Emil Săndoi

Voluntari: Rîmniceanu – Balaur, Tamaș, Satli – Costin, Gheorghe, Ricardinho, Mailat, Briceag – Garba, Angelov
Rezerve: Lavin, Armaș, Pesic, Betancor, Tavares, A. Ilie, A. Vlad, M. Remacle, Borțoneanu
Antrenor: Bogdan Andone

Antrenament Chindia, înainte de meciul cu Voluntari

Prima repriză a fost dominată de cei de la Chindia ce au reușit să marcheze prin Dulca (min.27) ce a înscris printr-un șut de la marginea careului de 16 metri, ce a venit la capătul unei faze prelungite a târgoviștenilor.

În cea de-a doua repriză jocul a fost dominat de Voluntari, echipă ce a ratat și 2 mari ocazii de gol. La finalul partidei, ce a fost prelungită cu 7 minute de central, scorul a fost cel stabilit în minutul 27, de Dulca. Chindia-Voluntari 1-0 (1-0).

Cu cele 3 puncte câștigate, Chindia acumulează un total de 39 de puncte și totodată păstreaza suspansu,l în ceea ce priveste echipele calificate în play-off (primele 6 echipe). Academica Clinceni și FC Botoșani au acum 41 de puncte, în vreme ce Chindia, cu 39 de puncte, are nevoie de victorie în ultima etapă ( cu FC Argeș), așteptând totodata ca una dintre cele două echipe amintite anterior să facă un pas greșit.

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Ultimele stiri din Sport

Go to Top