fbpx

Platformă de știri și opinii

Corneliu Ștefan: “Consilierii județeni ai PNL și PRO România își bat joc de târgovișteni și dâmbovițeni.”

in Actualitate/Administrație/Politică by
Banner

Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, îi taxează pe consilierii județeni din partea PNL și PRO România deoarece au votat împotriva unui proiect foarte important atât pentru dezvoltarea municipiului Târgoviște, cât și pentru dezvoltarea județului.

Este vorba despre proiectul care prevedea alocarea sumelor necesare acoperirii cheltuielilor Lotului I al centurii municipiului Târgoviște.

Nu pentru a se împotrivi dezvoltării au fost votați, susține Corneliu Ștefan.  Sfatul președintelui Consiliului Județean Dâmbovița pentru acești consilieri este să și pună în practică ceea ce declară.

“Consilierii județeni ai PNL și PRO România își bat joc de târgovișteni și dâmbovițeni. Au ieșiri publice în care cer construirea de centuri ocolitoare, dar, atunci când trebuie să voteze pentru finalizarea celor la care se lucrează deja, VOTEAZĂ ÎMPOTRIVĂ.
Așa au făcut și astăzi, în ședința extraordinară a Consiliului Județean Dâmbovița!

La proiectul de hotărâre care prevedea alocarea sumelor pentru acoperirea cheltuileilor Lotului I al centurii municipiului Târgoviște, consilierii județeni ai PNL și PRO România au VOTAT ÎMPOTRIVĂ.

Consilierii județeni ai PNL Dâmbovița și ai PRO România au votat împotriva susținerii unei părți din cheltuielile la centura muncipiului, chiar dacă aceștia știu că, din colectarea de TVA, Municipiul Târgoviște nu a primit niciun ban.

Reprezentanții PNL și PRO România trebuie să și pună în practică tot ceea ce declară atunci când vorbesc despre dezvoltarea municipiului și a județului Dâmboviţa.

Altfel, vor întări impresia că fac tot ceea ce le stă în putere pentru a bloca orice demers care înseamnă un pas înainte pentru Dâmbovița și pentru resedința județului nostru.
Și nu cred că pentru acest lucru au fost votați de dâmbovițeni!”, a scris Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, pe pagina sa de Facebook.

Sursa: Facebook Corneliu Ștefan 

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top