fbpx

Platformă de știri și opinii

(Iar) Probleme pe Arena Națională. FCSB – Craiova, mutat la Giurgiu

in Sport by
Banner

Meciul FCSB – Universitatea Craiova, programat duminică, de la 20:30, în etapa a 29-a a Ligii I, ar fi trebuit să fie găzduit de Arena Națională, însă locul de disputare s-a schimbat pe ultima sută de metri.

Conform unui anunț făcut de FCSB, organizatorul jocului, pe contul oficial de Facebook, duelul cu Universitatea Craiova se va disputa la Giurgiu, pe arena Astrei.

Decizia de a muta meciul la Giurgiu a venit ca urmare a unor probleme tehnice depistate la Arena Națională. Se pare că tabela-cub ar fi fost coborâtă prea mult, iar responsabilii arenei nu mai pot acum să o ridice. Probleme au fost în decembrie anul trecut și cu acoperișul retractabil.

Anunțul oficial al FCSB:

FCSB anunță că partida cu CS Universitatea Craiova, de duminică seara, se va disputa la Giurgiu, pe Stadionul ‘Marin Anastasovici’. Această decizie a fost luată în urma unor probleme tehnice apărute la Arena Națională, care au făcut imposibilă disputarea partidei pe cel mai mare stadion din România”, a anunțat FCSB, pe Facebook.

În runda a 29-a a campionatului Ligii I, penultima a sezonului regular, Chindia Târgoviște va juca la Buzău, luni, de la ora 17.30, cu FC Voluntari, formație pe care a învins-o în tur cu 2-0.

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Ultimele stiri din Sport

Go to Top