fbpx

Platformă de știri și opinii

Dep. Daniel Blaga: “Atunci când sănătatea comunității este în joc, culoarea politică nu mai contează”

in Actualitate/Politică by
Banner

Săptămâna aceasta, ministrul Sănătății a făcut o vizită la Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște, iar joi, 1 aprilie 2021, discuțiile despre problemele din domeniul medical cu care se confruntă județul Dâmbovița au continuat la Ministerul Sănătății.

A participat la discuții și Daniel Blaga, deputat USR-PLUS de Dâmbovița, care, ulterior, pe pagina sa de Facebook, a transmis un mesaj în care a subliniat că atunci când vine vorba despre sănătatea cetățenilor nu mai contează culoarea politică.

“Săptămâna aceasta, am fost prezent, alături de ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, la Spitalul Județean Târgoviște, cu scopul de a vedea cum sunt îngrijiți pacienții de aici și, de asemenea, dacă capacitatea unităților de primiri-urgență poate fi crescută, în caz de nevoie. Adevărul e însă că întregul nostru județ se confruntă cu numeroase provocări, pe fondul crizei sanitate pe care întreaga Planetă o trăiește, acum.

Tocmai de aceea, am reluat astăzi discuțiile despre problemele județene din domeniul medical, la Ministerul Sănătății, cu Vlad, alături de președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, deputatul Georgeta Carmen Holban și Daniel Neamțu, primarul comunei Brănești.

Doleanțele doamnei deputat și ale președintelui CJ au vizat reabilitarea sanatoriului de la Moroeni, investiții în aparatura medicală din Dâmbovița, precum și suplimentarea cadrelor medicale, acolo unde acest lucru este posibil.

Ministrul Sănătății a fost deschis față de fiecare propunere, și-a asumat să ajute și a îndemnat suplimentar și înspre aplicarea pentru fondurile de 50 de milioane de Euro destinate <<circuitelor de gaze în spitale>>, procedură descrisă transparent de altfel și pe site-ul Ministerului.

Atunci când sănătatea comunității este în joc, culoarea politică nu mai contează. Așa cred. În primul rând pentru că, din punctul meu de vedere, un om politic trebuie să servească cu demnitate și responsabilitate, având de fiecare dată în minte interesul cetățenilor.

Rămân astfel deschis dialogului și suportului și sper să depășim această perioadă încă atât de complicată, mizând mai ales pe altruism.”, a scris Daniel Blaga, deputat USR-PLUS de Dâmbovița, pe pagina sa de Facebook.

Sursa: Facebook Daniel Blaga

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top