Ce rușine! România pierde în Armenia, 2-3. Pleacă Rădoi?

in Sport by
Banner

Naţionala României a pierdut ruşinos în Armenia, scor 2-3, în preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022. Tricolorii au numai trei puncte după primele trei etape din grupă şi şi-au redus considerabil şansele de a se califica la turneul final, după o pauză de 23 de ani.

Mirel Rădoi a lăsat de înţeles, la conferinţa de presă, că ia în calcul să îşi dea demisia după înfrângerea de la Erevan. A anunţat că nu va lua o decizie “la cald” şi rămâne de văzut dacă va mai fi pe bancă în luna septembrie, la meciurile cu Islanda, Liechtenstein şi Macedonia de Nord.

Selecţionerul României le-a transmis jucătorilor, în vestiar, că e nevoie de o schimbare pentru a nu pierde şi în faţa ultimei clasate. Liechtenstein este fără punct după trei meciuri, a marcat un gol şi a încasat 10!

Sincer, nu îmi aduc aminte un alt meci în care să fi avut mai mari emoţii în momentul în care fundaşii lor centrali jucau mingea către atacanţi. Mi-e greu să înţeleg toate lucrurile acum. Ceea ce mă pune pe gânduri şi este un semnal de alarmă este că am avut două partide în care, din punct de vedere al rezultatului şi din punct de vedere mental, ar fi trebuit să arătăm altfel. Aici mă refer la partida cu Islanda sau la partida din seara asta cu Armenia.

Dacă reuşeam să câştigăm cele 3 puncte eram pe locul doi, într-o situaţie foarte favorabilă nouă, având victorii asupra Macedoniei şi Armeniei. Noi nu am jucat până acum, teoretic, cu cea mai slabă echipă din grupă. Aşa cum le-am spus şi băieţilor… cum am arătat în seara asta, am emoţii şi pentru partida contra Liechtenstein“, a declarat Mirel Rădoi la conferinţa de presă.

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.