fbpx

Platformă de știri și opinii

Președintele CJD, despre drumul expres București-Târgoviște. Corneliu Ștefan nu renunță nici la DN 71

in Actualitate/Administrație by
Banner

Drumul expres București-Târgoviște, proiect propus încă de anul trecut de Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, se află acum în atenția Ministerului Transporturilor.

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița traduce acest pas al scoaterii la licitație a studiului de fezabilitate și a proiectului tehnic pentru drumul expres București-Târgoviște prin recunoașterea muncii echipei pe care o coordonează cu pricepere. 

În același timp, Corneliu Ștefan îi anunță pe dâmbovițeni că nu are de gând să renunțe la proiectul DN 71, proiect pe care îl consideră matur, pentru care există bani și pe care, în acest moment, îl împiedică doar lipsa de “voință politică din partea actualei guvernări.”

“Drumul Expres București-Târgoviște, proiect pe care, încă de anul trecut, l-am propus dâmbovițenilor, a prins rădăcini și este pus în practică acum de Ministerul Transporturilor.

Pot spune că scoaterea la licitație a studiului de fezabilitate și a proiectului tehnic pentru Drumul Expres București-Târgoviște reprezintă recunoașterea muncii depuse de echipa pe care o conduc la Consiliul Județean Dâmbovița.

Consiliul Județean Dâmbovița are deja scos la licitație și Drum de legătură la DN71 și limita de sud a comunei Tărtășești pentru creșterea accesibilității în zona urbană a orașului Răcari și către zona metropolitană București.

De asemenea, sper ca și celelalte proiecte propuse de mine, inele de Centură pentru municipiul Târgoviște, orașele Răcari, Fieni, Pucioasa și Găești, să fie puse în aplicare de Ministerul Transporturilor.

Pe de altă parte, îi anunț pe dâmbovițeni că nu voi renunța la proiectul de extindere, modernizare și reabilitare DN71 Bâldana-Târgoviște-Sinaia.

Acest proiect este matur din toate punctele de vedere, sunt bani alocați pentru demararea lucrărilor, însă mai trebuie doar voință politică din partea actualilor guvernanți.”, a scris Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, pe pagina sa de Facebook.

Sursa: Facebook Corneliu Ștefan

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top