fbpx

Platformă de știri și opinii

Dep. Daniel Blaga, vești bune despre drumul expres București-Târgoviște

in Actualitate/Politică by
Banner

Daniel Blaga, deputat USR-PLUS de Dâmbovița, a anunțat într-o postare pe pagina sa de Facebook, că a fost lansată oficial licitația pentru documentația tehnică a noului drum expres București-Târgoviște

Drumul expres este așteptat atât de participanții la traficul rutier, cât și de oamenii care își au gospodăriile pe raza localităților cuprinse între Târgoviște și București, întrucât noua rută nu va mai trece prin localități.

Drumul expres București-Târgoviște va avea patru benzi și va semăna foarte bine cu o autostradă, însă până la punerea în aplicare a acestui proiect vor urma intervenții pe DN71, existând multiple zone care necesită reparații, mai punctează deputatul USR-PLUS Daniel Blaga.

„NE ȚINEM DE CUVÂNT!

Vești bune pentru dâmbovițeni! Astăzi, a fost lansată oficial licitația pentru documentația tehnică a noului drum expres Târgoviște – București!

Soluția modernă pe care am promis-o devine realitate, iar noul drum va oferi un confort sporit nu doar participanților la traficul rutier ci și comunităților în general, de vreme ce NU va tranzita localitățile.

Drumul expres Târgoviște-București urmează să aibă 4 benzi și să se apropie de profilul unei autostrăzi, legătura cu Capitala urmând a fi făcută, cel mai probabil, prin intermediul unui nod din viitoarea autostradă de centură A0 Nord.

Proiectul este lansat cu ajutorul unui nou caiet de sarcini pentru documentații tehnice, elaborat de CNAIR și care include atât condiții contractuale mult mai clare și echilibrate cât și cerința unui proiect tehnic preliminar al viitorului drum , cu investigații geotehnice și modelare a terenului incluse.

Chiar dacă soluția de mărire a numărului de benzi pe DN71 era una complet nepotrivită, acesta tranzitând localități pe mai mult de jumătate din lungimea ei, drumul național va suporta anul acesta reparații (atât de necesare), pentru a putea asigura confort și siguranță până la finalizarea drumului expres!”, a scris Daniel Blaga, deputat USR-PLUS de Dâmbovița, pe pagina sa de Facebook.

Sursa: Facebook Daniel Blaga

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top