fbpx

Platformă de știri și opinii

România joacă astăzi pentru un loc în sferturile EURO 21. Marco Dulca, șanse mari să fie titular

in Sport by
Banner

Selecţionerul naţionalei României U21, Adrian Mutu, a prefaţat meciul decisiv cu Germania, din grupa de la EURO U21, programat astăzi, la ora 19.00, în direct pe TVR1.

“Ne aşteptăm la o prestaţie bună din partea Germaniei, dar ne luptăm pentru primul loc. Mereu au jucat bine, iar ei sunt printre pretendenţii la titlul de la EURO U21. Vom lupta pentru fiecare centimetru. Nu ne facem calcule. E ultimul meci din grupă, unul important, cu o candidată la titlu, cum e şi Olanda. Cu o victorie suntem calificaţi, iar mâine mergem pe victorie, ca întotdeauna. Majoritatea e născută în 1998, iar asta îi face fizic mai puternici faţă de cei din echipa noastră. Fizicul nemţilor a fost superior românilor, mereu. Au demonstrat ce forţă au cu Olanda şi cu Ungaria. Mă aştept la un meci greu, în care nu vor sta şi nu vor juca pentru remiză, ci vor vrea să câştige. Pentru ambele echipe va fi dificil, din cauza oboselii. Să joci cu copiii ăştia la trei zile nu e uşor. Ne vom bate pentru fiecare minge şi vom juca la victorie”, a vorbit Mutu.

Marius Marin şi George Ganea au devenit indisponibili pentru ultimul meci din grupă, cu Germania, iar Mutu a oferit două nume, care i-ar putea înlocui: Marco Dulca (n.r legitimat la Chindia Târgoviște) şi Adrian Petre: Urmează un meci care va fi greu, fizic. Îi avem pe Marco Dulca şi pe Adi Petre, care să intre în locul celor suspendaţi şi pot arăta că îi pot înlocui la nivel înalt. Nu fac schimbări pentru a fi făcute, ci încerc să aduc un plus echipei mele“, a mai spus antrenorul tricolorilor mici, citat de Telekom Sport.

Banner

Ultimele stiri din Sport

Go to Top