fbpx

Platformă de știri și opinii

CJ Dâmbovița – Întâlnire de urgență, din cauza creșterii numărului de cazuri de îmbolnăvire cu COVID-19, din județ

in Actualitate/Administrație/Sănătate by
Banner

Președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a convocat o întâlnire la sediul instrituției pe care o conduce, la care au fost invitati să participe primari dâmbovițeni din mai multe orașe, alături de conducerile celor mai importante spitale din județul Dâmbovița. Motivul întâlnirii este, între altele,îngrijorarea stârnită, și în rândul autorităților județene, de creșterea alarmantă a numărului de cazuri de îmbolnavire cu covid-19, din Dâmbovița. La întrunirea de la CJ Dâmbovița s-a încercat punerea la punct a unui plan de acțiune, pentru ca niciun dâmbovițean să nu aibă de suferit, din cauza, eventual, a lipsei locurilor de cazare în spitale și a tratamentului adecvat.

Numărul tot mai mare al cazurilor de dâmbovițeni care au nevoie de spitalizare din cauza infectării cu COVID-19 m-a determinat ca astăzi să invit, la Consiliul Județean Dâmbovița, primarii și managerii de spitale din orașele Pucioasa și Găești, precum și pe cei ai municipiului Moreni. La discuții au participat atât vicepreședinții Consiliului Județean Dâmbovița, Luciana Cristea și Antonel Jîjîie, administratorul public al județului, Cristian Avanu, precum și managerul Spitalului Județean de Urgență Târgoviște, Claudiu Dumitrescu. Discuțiile au avut ca scop principal extinderea capacității de tratare a dâmbovițenilor în spitalele din județ, iar angajamentele ferme luate atât de primarii prezenți, cât și de managerii spitalelor vor diminua riscul ca unitățile sanitare să nu poată trata pacienții care au nevoie de ajutor.Voi susține din toate punctele de vedere administrațiile locale și spitalele dâmbovițene, astfel încât acestea să poată face față unui flux crescut al cazurilor de COVID-19!

Mulțumesc pentru participare managerului Spitalului Orășenesc Moreni, Ileana Firoiu, managerului Spitalului Orășenesc Găești, dr. Laurențiu Belușică, și directorului medical al Spitalului Orășenesc Pucioasa, Cioroba Gabriel, dar și primarilor Constantin Ana, Grigore Grigore și Dinu Constantin.”

A anunțat, pe facebook, președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top