fbpx

Platformă de știri și opinii

31 martie, ultima zi de plată a taxelor și impozitelor locale, fără majorări de întârziere și cu bonificație de 10%

in Actualitate/Administrație by
Banner

Primăria Municipiului Târgoviște reamintește tuturor târgoviștenilor că data de 31 martie este ultima zi de plată a taxelor și impozitelor locale, fără majorări de întârziere și cu bonificație de 10%.

Contribuabilii care își achită obligațiile aferente întregului an, până la data menționată, beneficiază de o bonificație de 10% din cuantumul total al taxelor și impozitelor pe terenuri, clădiri, autovehicule și/sau taxa de habitat.

Potrivit legislației în vigoare, contribuabilii care nu-și achită obligațiile fiscale până la 31 martie 2021 vor suporta majorări de întârziere de 1% din cuantumul obligațiilor fiscale principale, calculate pentru fiecare lună sau fracțiune de lună, începând cu ziua imediat următoare termenului de scadență.

Impozitele și taxele locale se pot achita la ghișeele instituției în numerar sau cu cardul bancar, prin ordin de plată, mandat poștal sau prin internet la adresa www.ghiseul.ro.

Programul de încasări la ghișeele Serviciului de Impozite și Taxe Locale din str. Poet Grigore Alexandrescu, Bl. E4, parter este:

– luni, miercuri, joi și vineri:  08.00 – 16.30
– marți:  08.00 – 18.30

Sursa: Primăria Municipiului Târgoviște

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top