fbpx

Platformă de știri și opinii

România, înfrângere la limită cu Germania. Niță a fost eroul meciului!

in Sport by
Banner

Germania a fost prea bună pentru România. Pe Arena Națională, nemții s-au impus cu 1-0 după un meci dominat în totalitate și au dat impresia că pot înscrie când vor.

Trupa lui Loew a ratat prima mare ocazie în minutul 9, când Havertz, rămas singur cu Niță, nu l-a putut învinge pe portarul nostru. “Tricolorii” au avut prima șansă în minutul 12, când Mihăilă a tras peste poartă din poziție ideală, iar după două minute Chiricheș a tras în blocaj.

Germania a deschis scorul în minutul 16, prin Gnabry, iar peste 3 minute a nimerit bara, prin Kimmich. Primul șut pe poartă al tricolorilor i-a aparținut lui Răzvan Marin, dar a fost slab.

Nemții au continuat să “picteze” pe teren, dar călcâiele lui Goretzka și Sane nu au schimbat tabela, deși până la pauză au mai ratat trei ocazii.

După o posesie de 68 la sută în prima parte, cvadrupla campioană mondială a continuat să-și arate forța ofensivă și în partea secundă, când Niță a ieșit din nou la rampă și a avut parade incredibile în fața lui Goretzka, Gnabry și Gundogan.

Tricolorii au avut o tresărire ofensivă prin Tănase, dar pasa sa a fost imediat blocată. Sane a irosit apoi o șansă mare, însă la cealaltă poartă, omul cu 28 de trofee, Neuer, a ieșit din poartă și a pasat greșit cu pieptul, Pușcaș a interceptat, dar centrarea sa în careu a fost respinsă.

Până la final, Niță a mai avut o super paradă în fața lui Werner, iar apoi tricolorii au reușit să tragă al doilea șut pe poartă, prin Pușcaș. În comparație, nemții au avut nouă. Stanciu a ratat ultima ocazie a meciului, după ce a șutat în plasa laterală, iar România – Germania s-a terminat 0-1.

Sursa: digisport.ro

Banner

Ultimele stiri din Sport

Go to Top