fbpx

Platformă de știri și opinii

Tinerii din Arhiepiscopia Târgoviștei au participat la Marșul pentru Viață 2021

in Actualitate/Religie by
Banner

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon și sub coordonarea Pc. Pr. dr. Ionuț Ghibanu – Vicar Eparhial, tineri de la comitetele parohiale din Arhiepiscopia Târgoviștei, studenți de la Facultatea de Teologie și Științele Educației a Universității „Valahia”, elevi de la Seminarul Teologic „Sfântul Ioan Gură de Aur” din Târgoviște și de la școlile din județ, alături de profesorii de Religie, au participat sâmbătă, 27 martie 2021, la MARȘUL PENTRU VIAȚĂ, ediție națională care s-a desfășurat on-line, sub genericul „Uniți pentru viață”.

Pe toată duranta evenimentului tinerii au transmis mesaje pro viață, precum: „Viața este darul cel mai de preț pe care ni l-a oferit Dumnezeu!”, „Uniți pentru viață dovedim cât de importantă este generația pro viață!”, „Fiecare copil este un univers al bucuriei!”, „Orice inimă începe să bată înainte de a se naște. Orice inimă are dreptul la viață!”. În acest mod și-au manifestat susținerea acestui drept fundamental al omului și faptul că existența umană începe încă de la concepție.

Comitetele parohiale din Arhiepiscopia Târgoviștei reunesc peste 3.500 tineri, aceștia desfășurând, sub coordonarea preoților și în parteneriat cu școlile din Eparhie, o rodnică și constantă activitate de aprofundare a învățăturii de credință ortodoxă și de promovare a mesajului social al Evangheliei lui Hristos în contemporaneitate.

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top