fbpx

Platformă de știri și opinii

Simona Halep s-a calificat în turul III la Miami

in Sport by
Banner

Aflată într-o situație foarte dificilă (a fost condusă cu 6-3, 3-1 de Caroline Garcia), Simona Halep a reușit să facă față durerii (a cerut un time-out medical acuzând probleme la umărul drept), a câștigat ultimele opt game-uri ale partidei și s-a calificat în turul trei al turneului WTA de la Miami, după o oră și 48 de minute de joc (3-6, 6-4, 6-0).

Simona Halep se va duela în runda următoare cu Anastasija Sevastova (Letonia, 57 WTA), care a trecut de Cori Gauff (SUA, 36 WTA și cap de serie nr. 31), scor 1-6, 6-2, 6-3. Cele două s-au întâlnit de nouă ori, iar românca a câștigat șase confruntări. Prin calificarea în turul al treilea, Simona Halep şi-a asigurat un premiu de 26.000 de dolari şi 65 de puncte în clasamentul WTA.

Ce a declarat Simona Halep:

“Am jucat de multe ori împotriva ei şi totdeauna mă aştept la un meci greu, pentru că serveşte super bine şi este foarte greu să returnezi. Serviciul meu nu a fost foarte puternic astăzi, aşa că am fost sub presiune tot meciul. Dar în setul al doilea, m-am relaxat un pic, am schimbat tactica, am făcut-o să se mişte mai mult către lovitura de dreapta şi ea a început să greşescă mai mult, iar astfel am căpătat încrederea că pot reveni.

Eu nu am jucat de la Melbourne şi pare că nu pot să-mi găsesc ritmul foarte uşor, de asemenea, m-a deranjat umărul, aşa că o să încerc să dau tot ce am mai bun la fiecare meci. Sunt aici să mă bucur cât mai mult şi să încerc să câştig fiecare meci pe care-l joc. Acesta este obiectivul meu”, a declarat Halep, la interviul de pe teren.

Banner

Ultimele stiri din Sport

Go to Top