fbpx

Platformă de știri și opinii

PNL Dâmbovița îl susține pe Ludovic Orban pentru un nou mandat la șefia partidului

in Actualitate/Politică by
Banner

Conducerea PNL Dâmbovița a votat în unanimitate ca filiala să-l susțină pe fostul premier Ludovic Orban (actualmente președinte la Camerei Deputaților dar și al PNL) pentru un nou mandat la șefia partidului. Un motiv invocat ține de „garanția stabilității în interiorul” formațiunii au anunțat liberalii dâmbovițeni, printr-un comunicat de presă postat pe pagina de facebook a filialei.

“Membrii Biroului Politic Județean al PNL Dâmbovița, întruniți în ședință în data de 24 martie, au hotărât, cu unanimitate de voturi, să susțină candidatura lui Ludovic Orban pentru funcția de Președinte al Partidului Național Liberal, care va avea loc în cursul acestui an. Membrii Biroului Politic Județean al PNL Dâmbovița consideră că realegerea lui Ludovic Orban în funcția de Președinte al Partidului Național Liberal reprezintă garanția stabilității în interiorul partidului, un reper important, mai ales în condițiile în care Partidul Național Liberal face parte din coaliția aflată la guvernare, într-un context deloc ușor.

Se precizează în comunicatul de presă.

Ludovic Orban a fost pentru o perioadă scurtă de timp, în 2016, președinte al PNL Dâmbovița. Mai multe filiale ale PNL și-au manifestat, în ultima vreme, susținerea pentru Ludovic Orban, anunțând că îl susțin pe acesta, pentru obținerea unui nou mandat de președinte al PNL.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top