fbpx

Platformă de știri și opinii

Echipament nou pentru naționala României

in Sport by
Banner
La debutul naționalei în preliminariile CM 2022 și cu ocazia participării României U21 la EURO 2021, noul echipament al tuturor reprezentativelor este gata!

Noua “armură” pentru marile provocări din teren și din tribune pune elementele fundamentale ale identității noastre naționale și fotbalistice împreună cu spiritul tinerelor generații de suporteri și fotbaliști.

Astfel, tricolorul, simbolurile declinate din blazonul echipei naționale și mesajul “Luptăm Împreună” se regăsesc într-un format spectaculos care aduce galbenul tradițional alături de alb, la nivelul șortului, în cromatica echipamentului de bază. Asta pentru ca albastru complet, respectiv albul complet, să caracterizeze celelalte două opțiuni de echipament.

Designul realizat de Brandient se împletește cu noua tehnologie Joma, care a lansat o nouă linie de echipamente sportive realizate cu țesături inovatoare și procese care ajută la reducerea poluării cu plastic și la reducerea emisiilor de carbon în atmosferă. Materialele plastice, care dăunează grav biodiversității, sunt prelucrate în fire de poliester 100% reciclate și ulterior în peste un milion de metri de țesătură durabilă care este utilizată pentru fabricarea articolelor de îmbrăcăminte din colecția de textile Joma, inclusiv noul tricou de joc al Echipei Naționale.

Sursa: frf.ro

Banner

Ultimele stiri din Sport

Go to Top