fbpx

Platformă de știri și opinii

Bălteni și Aninoasa- Evenimente private (în pandemie) terminate prost, cu amenzi pentru participanți

in Actualitate/Justiție by
Banner

În ultimele zile alți dâmbovițeni au fost amendați pentru petrecerile private pe care le-au organizat, în propriile locuințe, dar la care au participat mai multe persoane, lucru ce este interzis expres, prin lege, în perioada stării de alertă ( noul coronavirus).

Imagine arhivă

Conform reprezentanților IPJ Dâmbovița:

  • La data de 20 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Răcari s-au sesizat cu privire la faptul că într-un imobil, de pe raza localității Bălteni, se desfășoară un eveniment privat. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat 12 persoane care au fost sancționate contravențional cu amendă, în valoare de 6.000 de lei.
  • La data de 20 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală Târgoviște s-au sesizat cu privire la faptul că într-un imobil, de pe raza comunei Aninoasa, se desfășoară o petrecere privată (aniversare). În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat 11 persoane care au fost sancționate contravențional cu amendă, în cuantum de 7.000 de lei.

În ultimele zile, în Dâmbovița, au fost date mai multe sancțiuni: 181 au fost pentru neportul măștii de protecție, iar alte 11 pentru nerespectarea normelor privind circulația persoanelor în afara locuinței/gospodăriei în intervalul orar 22:00—5:00.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top