fbpx

Platformă de știri și opinii

Iulian Vladu a fost ales secretar executiv al Partidului Mișcarea Populară

in Actualitate/Politică by
Banner

Congresul Partidului Mișcarea Populară, desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute, constituie un moment de cotitură în existența partidului fondat de Traian Băsescu.

În cadrul evenimentului au fost făcute  numirile în funcțiile de conducere din PMP.

Votat de colegii de partid, dâmbovițeanul Iulian Vladu a fost desemnat secretar executiv al Biroului Crentral al Partidului Mișcarea Populară.

Iulian Vladu este liderul PMP Dâmbovița, are o experiență de 8 ani în Parlamentul României, iar de-a lungul timpului a reușit să obțină rezultate spectaculoase în colegiul Găești. În timpul celor două mandate de deputat (2008-2012 și 2012-2016), Iulian Vladu a avut 115 inițiative legislative, iar dezvoltarea sudului județului Dâmbovița s-a aflat întotdeauna printre prioritățile sale. Printre proiectele importante susținute de Iulian Vladu se află și eliminarea pensiilor speciale și reducerea numărului de parlamentari la 300. 

Tot în cadrul congresului de la Sinaia, Cristian Diaconescu, fost ministru de Externe și al Justiției, a fost confirmat președinte PMP și candidat la alegerile prezidențiale din 2024.

Delegații PMP din întreaga țară și diaspora au votat electronic, iar evenimentul a fost transmis live pe pagina de Facebook a Partidului Mișcarea Populară. 

PMP are doi europarlamentari, 49 de primari, peste 2000 de consilieri locali și peste 70 de consilieri județeni. 

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top