fbpx

Platformă de știri și opinii

72 de dâmbovițeni sancționați, în ultimele ore, pentru nerespectarea măsurilor de combatere a pandemiei (legea 55/2020)

in Actualitate by
Banner

Continuă, și în judetul Dâmbovița, acțiunile pentru verificarea respectării prevederilor Legii nr.55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. Doar în ultimele ore 72 de dâmbovițeni au fost amendați, pentru nerespectarea prevederilor legale.

Imagine Arhivă

La data de 8 martie, polițiștii dâmbovițeni au continuat acțiunile pentru limitarea răspândirii virusului Sars-CoV-2, acționând în sistem integrat cu celelalte structuri teritoriale cu atribuții în menținerea unui climat de ordine și siguranță publică.

Pe raza întregului județ, au fost efectuate verificări în zonele unde se formează aglomerări de persoane, în societăți comerciale, restaurante, terase, acestea vizând respectarea măsurilor organizatorice specifice, numărul de persoane, programul de lucru, precum și respectarea măsurilor de protecție de către personal și clienți.

Au fost legitimate peste 2.600 de persoane, au fost controlate 144 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 35 de operatori economici.

De asemenea, polițiștii de la rutieră au oprit în trafic, pentru control, 312 mijloace de transport persoane, dintre care 106 au fost autovehicule destinate transportului public în comun.

Totodată, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr.55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19,  polițiștii au aplicat 72 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 8.500 de lei.

Au precizat polițistii de la IPJ Dâmbovița.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top