fbpx

Platformă de știri și opinii

Secția de Motociclism a C.S.M. Flacăra Moreni se pregătește pentru anul competițional 2021

in Actualitate by
Banner

Sportivii Clubului de Motociclism al C.S.M. Flacăra Moreni se pregătesc să ia cu asalt competițiile anului 2021. Clubul este unul mic, dar cu o tradiţie pe care alte cluburi nu o au în România.

În anul competiţional 2020, sportivii Secţiei de Motociclism a Clubului Sportiv Municipal Flacăra Moreni au înregistrat rezultate foarte bune, mulţi dintre ei clasându-se pe podium-ul naţional.

“În anul trecut, această structură sportivă a adus municipiului Moreni un Campion Naţional la Endurocross: Alin Drăgoi. Un Vicecampion naţional la Endurocross: Bogdan Diaconescu. La motocros, Iasmina Stan s-a clasat pe locul III naţional, Romulus Necşoiu pe locul III naţional. Mulţi sportivi au fost la diferenţe mici de podium: Alexandru Iosifescu – la un punct de locul III naţional la Endurocross, Robert Văcaru – locul IV naţional la Motocros (pentru prima dată într-un campionat naţional).

De asemenea, ceilalţi sportivi au ocupat locuri onorabile ţinând cont de accidentări ori defecţiuni ale motocicletelor de concurs. Pentru acest an, dezvoltarea claselor de copii este una dintre priorităţi.”, a transmis Primăria Municipiului Moreni.

Dacă vreţi să fiţi și voi parte din echipă, dacă vă plac motoarele și competiția, campionii vă invită să învăţaţi din experienţa lor.

Slecţia publică în vederea legitimării pentru anul competiţional 2021 se va realiza numai pentru următoarele ramuri sportive şi clase:

– Motocros: Clasa 50 cc – juniori mici – 3 locuri, Clasa 65 cc – 1 loc;

– Endurocross: Clasa Moto Expert – 2 locuri, Clasa Moto Pro – 1 loc.

De asemenea, trebuie să știți că selecţia se va realiza în două etape:

– În perioada 10 – 12 martie 2021, cererea de înscriere (împreună cu toate documentele justificative solicitate) vor putea fi transmise prin e-mail la adresa csm.flacara@primariamoreni.ro;

-În data de 14 martie 2021, se va organiza proba tehnică pe circuitul din Moreni.

Cererea de înscriere se poate descărca de aici.

,,Performanţa în sport, ca de altfel în orice domeniu, se poate face doar prin determinare, pasiune, perseverenţă şi corectitudine! De aceea, nu am nicio îndoială că sportivii Secţiei de Motociclism a C.S.M Flacăra Moreni nu-şi vor depăşi performanţele din anul trecut. Pentru 2021, una dintre priorităţile noastre (aprobate astăzi în Consiliul de Administraţie) vizează clasele de copii pentru ramura Motocros. Întotdeauna trebuie să ne gândim şi la viitor!”, a declarat în exclusivitate Adrian Stângă – delegat oficial al Motoclubului Flacăra Moreni.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top