fbpx

Platformă de știri și opinii

Preșcolarii de la Grădinița Nr. 1 Moreni, surprize pentru mame, de 8 Martie

in Actualitate/Educație by
Banner

În fiecare an, pe 8 martie, în școli și grădinițe, doamnele educatoare și învățătoare obișnuiau să organizeze serbări cu poezii și cântece dedicate mamelor.

Pentru că anul acesta astfel de evenimente nu se mai pot ține, copiii de la Grădinița Nr. 1 Moreni au găsit, alături de doamnele educatoare, o altă metodă prin care să își bucure mămicile, respectând totodată normele sanitare în vigoare.

Preșcolarii s-au întrecut în creativitate și au realizat manual mici atenții pentru mamele lor.

Surpriza cea mare pentru mame a fost la finalul zilei. În momentul în care au venit să îi ia pe micuți acasă, mămicile au găsit gardul grădiniței împodobit cu inimioare pe care copiii au scris numele lor.

De asemenea, curtea grădiniței a fost și ea împodobită, pe alei și prin parc fiind așezate din loc în loc coșuri cu flori și alte surprize realizate de micii artiști.

Mămicile au fost impresionate de gestul copiilor și au imortalizat momentul pentru a-și putea aminti peste ani de aceste clipe emoționante.

Această activitate a fost coordonată de către doamnele Roxana Bucurescu, Olia Petrescu și Maria Bobocea, cele care se îngrijesc în fiecare zi, alături de părinți,  ca cei mici să deprindă cât mai multe cunoștințe care să le fie folositoare în viață.

“Copiii sunt cele mai sincere și sensibile ființe de pe Pământ, iar dacă este cineva căruia să îi lipsească o îmbrățișare în aceste vremuri, cu siguranță ei sunt aceia. Până când vom reveni la normal, noi vom continua să ne îmbrățișăm așa, cu sufletul, cu ochii și cu un gând frumos spus atunci când ne vedem dimineața și atunci când ne luăm la revedere ca apoi să ne revedem la fel de voioși și în ziua următoare! La mulți ani tuturor mamelor!”, a transmis prof. Roxana Bucurescu.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top