fbpx

Platformă de știri și opinii

Găești: (video) Locatarii unui bloc au fost evacuați, din cauza unui incendiu izbucnit într-un apartament, în care nu se afla nimeni

in Actualitate by
Banner

A fost panică într-un bloc din orașul dâmbovițean Găești, după ce un fum gros ieșea dintr-un apartament al imobilului.

La fața locului au fost solicitați să intervină pompierii de la ISU Dâmbovița, ce au deplasat la locul incendiului 1 ASAS și o ambulanță SMURD, de la detașamentul Găești. De asemenea a fost adusă și o autoscară de la detașamentul Titu, al ISU Dâmbovița.

Ajunși la fața locului pompierii au constatat că apartamentul era încuiat și s-a recurs la forțarea ușii. Apartamentul era inundat cu fum, fără flacără vizibilă. Ardeau mocnit, într-o cameră, obiecte de mobilier și articole textile Toți locatarii (50 de persoane din 20 de apartamente), de pe scara blocului, în care se află apartamentul inundat de fum, au fost evacuați.

Una dintre locaterele imobilului a suferit un atac de panică si a avut nevoie de îngrijiri medicale, din partea paramedicilor de la SMURD.

Conform celor declarate de reprezentanții ISU Dâmbovița, incendiul a fost provocat în urma efectului termic al curentului electric, un conductor electric, defect ori neizolat corespunzător, s-a încins ducând la aprinderea obiectelor din jur.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top