fbpx

Platformă de știri și opinii

Dâmbovița: Îngrijorător! A crescut numărul celor care se urcă la volan băuți sau fără a poseda permis de conducere

in Actualitate by
Banner

În perioada 5-8 martie a.c., polițiștii de la rutieră, din cadrul IPJ Dâmbovița, au întocmit mai multe dosare penale sub aspectul săvârșirii unor infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

Astfel, patru bărbați cu vârste cuprinse între 28 și 68 de ani, au fost surprinși în timp ce conduceau autovehicule, deși se aflau sub influența băuturilor alcoolice. De asemenea, unul dintre șoferi nu deținea permis pentru nicio categorie de vehicule și altul avea permisul de conducere reținut.

Totodată, doi dintre bărbați au fost implicați în două evenimente rutiere, produse pe raza localităților Bilciurești și Tărtășești, soldate cu pagube materiale.

Imagine cu un caracter ilustrativ

În urma testării cu aparatul etilotest, cei patru au prezentat alcoolemii cu valori cuprinse între 0,55 și 1,27 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Alți doi bărbați în vârstă de 33 și 38 de ani, au fost depistați de polițiști, pe raza localităților Iedera și Răscăieți, în timp ce conduceau autovehicule fără a poseda permise de conducere.

Polițiștii de la rutieră sunt prezenți în continuare pe raza întregului județ, desfășurând acțiuni pentru creșterea gradului de siguranță în trafic și prevenirea producerii unor evenimente rutiere. Au anunțat cei de la IPJ Dâmbovița

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top