fbpx

Platformă de știri și opinii

Filipeștii de Pădure (jud.PH)- 5 persoane, între acestea și 2 copii, au ajuns la spital, în urma unui accident de circulație

in Actualitate by
Banner

Un accident teribil, în care au fost implicate 2 autoturisme, a avut loc în seara zilei de 5 martie pe raza comunei Filipeștii de Pădure (satul Dițești). În urma coliziunii a 2 autoturisme, 5 persoane au fost rănite. Între acestea se aflau și 2 copii. Tooate persoanele rănite au fost transportate la spital. La locul accidentului au fost solicitați să intervină pompierii de la ISU Dâmbovița, prin detașamentul de la Moreni, deoarece se aflau cel mai aproape de zona accidentului, ce a avut loc în județul Prahova.

“Pompierii morenari au intervenit pentru a asigura zona la un accident rutier produs în în com.Filipeștii de Pădure, sat Dițești.La locul evenimentului, salvatorii de la Detașamentul Moreni s-au deplasat cu o autospecială de descarcerare și un echipaj de ambulanță SMURD, iar ISU Prahova a trimis la fața locului un echipaj SMURD. În urma accidentului rutier, în care au fost implicate 2 autoturisme, au rezultat 5 persoane rănite (2 copii și 3 adulți).După acordarea asistenței medicale de urgență, un adult a fost transportat la CPU Moreni, iar 2 adulți și 2 copii la UPU Ploiești.Nici o persoana nu a fost încarcerată.”

Au transmis cei de la ISU Dâmbovița.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top