fbpx

Platformă de știri și opinii

Update – Doicești (DN 71)- Impact frontal, între doi bolizi. Trei persoane transportate la spital

in Actualitate by
Banner

Un accident, în care au fost implicate 2 autoturisme, a avut loc la orele prânzului (sâmbătă, 6 martie), pe DN 71, pe raza localității dâmbovițene Doicești.

Update

“Impactul s-a produs între 2 autoturisme conduse de 2 bărbați, de 19 și respectiv 59 de ani. În urma impactului, 3 persoane (pasageri în auto) au fost rănite, fiind transportate la spital. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. La acestă oră (n.m. 12.45) traficul se defășoară normal. Au precizat polițiștii de la IPJ Dâmbovița.

Știre inițială

Conform primelor informații, este vorba de o coliziune frontală, între doi bolizi, după ce una dintre mașini, pe fondul unui carosabil umed, a intrat pe contrasens. În urma impactului violent ,ambele autoturisme au fost proiectate în afara părții carosabile.

Două persoane au fost transportate la spital. Deocamdată nu a fost precizată starea de sănătate a acestora, dar se pare că nu este vorba de accidentări grave. În schimb, cele două mașini sunt avariate aproape total.

Circulația pe DN 71 a fost restricționată temporar, iar ulterior s-a desfășurat cu dificultate.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top