fbpx

Platformă de știri și opinii

Chindia e nașa Craiovei. Două meciuri, două victorii

in Sport by
Banner

Chindia a repetat sâmbătă victoria din turul campionatului, 1-0 cu Universitatea Craiova. În noiembrie a marcat Daniel Popa, din penalty, iar sâmbătă, la Buzău, golul a venit de la Paul Iacob, constănțeanul ratând și o lovitură de la 11 metri cu câteva minute înainte de gol. „Am ratat acel penalty, dar am reuşit până la urmă să obţinem cele trei puncte şi să marchez, ceea ce mă face foarte fericit. Poate că dacă dădeam gol din penalty reuşeau cei de la Craiova să ne egaleze, aşa am dat gol mai târziu în meci şi am luat cele trei puncte, a declarat autorul singurului gol de la Buzău”.

Jocul de la Buzău a reprezentat și debutul lui Daniel Celea în tricoul Chindiei Târgoviște. Fundașul s-a achitat bine de sarcini, în fața uneia dintre cele mai puternice echipe din Liga I. „Din punct de vedere al atmosferei, acum e totul ok. A existat un mic stres că nu reuşeam să câştigăm înainte. Am ştiut din mijlocul săptămânii ca voi fi titular. Nu am avut o perioadă bună în ultimele 5-6 luni. Nu am regretat că am plecat din Liga I. Am învăţat multe. M-am întors şi eu sper să fie bine aici la Chindia. În Polonia au vrut multe de la mine în prea scurt timp. E o poveste mai lungă. Acum sper să fie bine cu Chindia, să legăm victorii”, a vorbit Celea.

Următorul meci oficial al Chindiei este programat mâine, ora 20.30, tot la Buzău și tot cu Universitatea Craiova, în sferturile de finală ale Cupei României. Apoi, vineri, ora 17.30, Chindia va juca la Sfântu Gheorghe, cu Sepsi, în etapa a 26-a a Ligii I.

Banner

Ultimele stiri din Sport

Go to Top