fbpx

Platformă de știri și opinii

Ministrul Educației: “Suntem singura țară din Europa care avem această obligație de purtare a măștii în timpul orelor de Educație Fizică”

in Actualitate/Educație by
Banner

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a declarat că este deranjat de faptul că România este singura țară din Europa în care elevii au obligația de a purta masca în timpul orelor de Educație Fizică.

Acesta a mai spus și faptul că îl deranjează întârzierea cu care se ajunge la o decizie comună între Ministerul Educației și Ministerul Sănătății, cu privire la obligativitatea pe care o au elevii în timpul orelor de educație fizică, adică, aceea de a purta mască pe întreaga durată a acestora.

Mă deranjează întârzierea cu care ajungem la o concluzie comună – Ministerul Educației și Ministerul Sănătății – cu privire la obligativitatea purtării măștii pe timpul orelor de Educație Fizică. Suntem în continuare singura țară din Europa care avem această obligație de purtare a măștii în timpul orelor de Educație Fizică”, a declarat Ministrul Cîmpeanu.

Ministrul Educației a mai precizat faptul că a văzut studii făcute de medici care demonstrează efectele negative pe care le poate aduce purtarea măștii în timpul activităților fizice.

Sursa: Știripesurse

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top