fbpx

Platformă de știri și opinii

Liga I: Chindia-Craiova 1-0. Târgoviștenii vin la 4 puncte de locurile de play-off

in Sport by
Banner

Chindia Târgoviște a reușit să producă surpriza în Liga I de fotbal și a trecut, pentru a doua oară în acest sezon, de Universitatea Craiova, într-un meci ce a avut loc la Buzău, în cadrul etapei cu numărul 25 a primei ligi de fotbal.

Pentru prima dată la Buzău, în calitate de gazdă, echipa condusă de Emil Săndoi a reușit să facă un meci tactic perfect, în față oltenilor. După ce, mai bine de jumătate de meci s-au apărat, lăsând impresia că nu vor decât un punct din acestă confruntare, târgoviștenii au dat lovitura de grație pe final de meci.

Iată echipele trimise în teren:

CHINDIA: Aioani – Căpuşă, Piţian, Celea, C. Dinu – Dulca, V. Raţă, P. Iacob, Dumitraşcu – D. Popa, D. Florea
REZERVE: D. Moldovan, Yameogo, Mitrea, Berisha, Fomba, Kocic, Neguţ, Atanase, Martac
ABSENȚI: Negrea (accidentat), Corbu, Neicuțescu, Cherchez (indisponibili)
ANTRENOR: Emil Săndoi

CRAIOVA: Pigliacelli – Vlădoiu, Papp, M. Constantin, Bancu – Mateiu, Nistor – Căpăţână, Cicâldău, Baiaram – Ivan
REZERVE: L. Popescu, Mitran, Vătăjelu, Screciu, Fedele, Bic, Bărbuş, J. Camara, Tudorie
ABSENȚI: Ofosu, Acka, Bălașa (accidentați), M. Roman II (indisponibil)
ANTRENOR: Marinos Ouzounidis

Prima repriză a fost una fară ocazii de gol, dar dominată teritorial de oaspeții din Craiova. Și cea de-a doua repriză a debutat în nota de dominare a oaspeților, ce au solicitat penalty, în două rânduri, la faulturi asupra lui Andrei Ivan și Cicâldău. Penalty a fost, în cele din urmă dar pentru Chindia. Lovitura de pedeapsă (min.71), acordată ușor, la un fault asupra lui Neguț, a fost ratată de Iacob, ce a trimis în transversală.

Același Iacob avea să își ia revanșa în minutul 79, când a păstruns impetuos în careul oaspeților și, dupa 2 dribliguri, a reușit să îl învingă pe Pigliaceli (scor 1-0). În ciuda dominarii din final, craiovenii nu au mai reușit să revină pe tabelă, astfel că trupa lui Săndoi bifeaza al doilea succes în acest sezon în fața Universității (ambele partide câștigate cu 1-0).

Clasament după Chindia-U Craiova 1-0

Cu acest rezultat Chindia acumulează 32 de puncte și se află la 4 puncte distanță de un loc de play off ( poziția 6 în clasament ocupată de Academica Clinceni cu 36 de puncte).

Banner

Ultimele stiri din Sport

Go to Top