fbpx

Platformă de știri și opinii

Ce răspuns a dat ministrul Economiei la interpelarea privind salvarea COS Târgoviște, adresată de senatorul Titus Corlățean

in Actualitate/Politică by
Banner

Titus Corlățean, senator PSD de Dâmbovița, a primit răspuns la interpelarea în care solicită ministrului Economiei să comunice soluții pentru salvarea Combinatului de Oțeluri Speciale de la Târgoviște.

Senatorul Titus Corlățean a transmis că răspunsul dat de către ministrul Claudiu Năsui a fost formulat folosit un limbaj tehnic și că problema COS Târgoviște nu este nici pe departe lămurită.

„Vă rog să citiți răspunsul pe care l-am primit la interpelarea pe care am adresat-o Primului ministru și Ministrului Economiei, pe tema salvării Combinatului de Oțeluri Speciale de la Târgoviște și a 1000 de locuri de muncă. Adaug și necesitatea ca statul să recupereze datoria de 40 de milioane de euro la bugetul de stat acumulată de Combinat.

Rar mi-a fost dat să vad un limbaj atât de tehnic, adică de fapt un limbaj de lemn, intenționat căutat de ministrul USR PLUS, Claudiu Năsui și echipa sa de la Ministerul Economiei, care, în termeni colocviali ar putea fi desemnat drept o <<abureală>>, menit să ascundă intenția tot mai evidentă a Guvernului actual dominat de PNL și Neomarxiștii de la USR PLUS de a omorî Combinatul de Oțeluri Speciale.

Deși ministerele competente până la nivel de secretar de stat au AVIZAT soluția de salvare a Combinatului, ministrul Năsui refuză de peste o lună să semneze memorandumul, atât de necesar în procedura aflată pe final în fața instanței.

Responsabilitatea este însă a Guvernului, este comună pentru PNL și USR PLUS, așa ca sindicaliștii de la COS, care în prezent sunt dați afară de la locul de muncă, au încă o dată prilejul, din păcate, să tragă concluzia că au fost trași în piept de Guvernanții pe care i-au primit cu laude și aplauze la Târgoviște, cu doar câteva zile înainte de alegerile locale de anul trecut!

De prisos să vă spun că în toate aceste săptămâni am vorbit personal pe această temă ( și, în anumite cazuri, și pe tema DN 71) cu Ludovic Orban, Florin Cîțu, ministrul Finanțelor, Alexandru Năzare, dar și cu Dacian Cioloș, cărora le mulțumesc că măcar au fost disponibili pentru dialog, chiar dacă FĂRĂ NICI UN REZULTAT.

Ministrul USR PLUS al Economiei, Năsui jr., nu a fost interesat să se deranjeze pentru o convorbire cu un senator al României. Așa că veți înțelege concluzia mea ca pentru Guvernanții de Dreapta și Neomarxisti problemele celor mulți, celor ce muncesc din greu și cinstit NU îi interesează! Nu cedăm, însă și ne batem până la capăt, atâta timp cât mai există o șansă!

P.S. Ați văzut ceva mai penibil ca <<mitingul de protest>> de ieri al PNL Dâmbovița, contra Guvernului și Ministrului Economiei? Adică peneliștii, care au Guvernul și conduc (nelegitim) România, protestau împotriva lor înșiși?? Niște ipocriți și farisei. Când îi vedeți în trafic, schimbați trotuarul urgent și aveți grijă de buzunarul și de viitorul dvs. Orice e posibil cu ei!”, a scris senatorul Titus Corlățean pe pagina sa de Facebook.

Mai jos puteți citi integral răspunsul dat de Claudiu Năsui, ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului:

Sursa: Facebook Titus Corlățean 

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top