fbpx

Platformă de știri și opinii

Corneliu Ștefan: “Apel către PNL și USR-PLUS Dâmbovița: votați amendamentele PSD!”

in Actualitate/Administrație/Politică by
Banner

Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița și al Partidiului Social Democrat Dâmbovița, în timpul unei conferințe de presă care a avut ca subiect principal bugetul de stat propus de Guvernul Cîțu, a făcut apel către toți parlamentarii de Dâmbovița să voteze amendamentele PSD.

“Acum nu facem politică. Trebuie să susținem județul Dâmbovița!”. Acesta este mesajul pe care Corneliu Ștefan l-a transmis parlamentarilor PNL și USR-PLUS.

Social-democratul a amintit că în perioada 2016-2020, când a fost deputat, nu s-a întâmplat ca parlamentarii de Dâmbovița să își pună piedici când a fost vorba despre votarea amendamentelor, ci dimpotrivă, au făcut front comun, uitând de culoarea politică, pentru binele județului.

“Luni, știți foarte bine, intră în dezbatere publică legea bugetului de stat și poate, în plenul Parlamentului, parlamentarii puterii se vor uita și către județul Dâmbovița.
Îmi aduc aminte, în ultimii patru ani de zile, când am fost deputat, toți parlamentarii, indiferent de culoarea politică, au susținut și au votat toate amendamentele care au fost depuse la Legea bugetului de stat și în 2016, 2017, 2018 și în 2019.

Repet: toți parlamentarii. Îmi aduc aminte de domnul senator Iancu Caracotă, de domnul deputat Cezar Preda, de parlamentarii PRO România, de parlamentarii PSD. Toți am votat toate amendamentele pe care le-am susținut împreună în plenul Parlamentului.
Bineînțeles, unele au trecut, altele nu au trecut, dar pentru județul Dâmbovița am făcut front comun și am mers umăr la umăr pentru toate proiectele pe care le-am susținut pentru legea bugetului în respectivii ani.

Tragic! Nu au venit nici până astăzi la întâlnirea pe care  am convocat-o în sediul Consiliului Județean și, și mai grav, nu au luat mapa cu toate proiectele pe care noi le-am gândit pentru județul Dâmbovița.
Am făcut o centralizare a tuturor proiectelor din județul nostru. Singurii parlamentari, care nu au proiectele acestea din județul Dâmbovița, sunt parlamentarii din partea PNL Dâmbovița. Trebuie să știe dâmbovițenii că după data de 6 decembrie și-au luat mandatele și, efectiv, nu i-am mai văzut în județul Dâmbovița.

Noi, cei din PSD, vom fi alături de dâmbovițeni! În fiecare zi căutăm surse de finanțare pentru proiectele pe care le-am depus.”, a declarat Corneliu Ștefan în timpul conferinței de presă din data de 26 februarie.

Corneliu Ștefan a scris un mesaj despre același subiect și pe pagina sa de Facebook:

“Semnal de alarmă tras din Dâmbovița în ceea ce privește Bugetul propus de Guvernul Cîțu!
Este un buget de austeritate, buget care stopează investițiile, derularea actualelor proiecte și pune în dificultate toate administrațiile publice locale dâmbovițene.
Este un buget al DIMINIUĂRILOR și al TĂIERILOR.
Au tăiat sute de milioane de lei din sumele necesare pentru dezvoltarea județului Dâmbovița. Mai mult decât atât, parlamentarii PNL și USR-PLUS Dâmbovița nu au votat și nici nu dau semne că ar susține vreun amendament depus de PSD Dâmboviţa.
În Parlament, aceștia trebuie să reprezinte interesele dâmbovițenilor, însă, după alegeri liberalii au întors spatele acestui județ.
Apel către PNL și USR-PLUS Dâmbovița: votați amendamentele PSD!
Acum nu facem politică, trebuie să susținem județul Dâmbovița!”

Sursa: Facebook Corneliu Ștefan

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top