Luciana Cristea (CJD): Școala pe primul loc!

in Administrație/Educație by
Banner

”Punem ȘCOALA pe primul loc” a fost mesajul transmis de actuala administrație județeană încă din primele zile ale preluării mandatului.

La fel ca în municipiul Târgoviște, unde infrastructura școlară se bucură de atenție deosebită și de investiții totalizând zeci de milioane de euro, și la nivelul județului școala este o prioritate!

Luciana Cristea, vicepreședinte al Consiliului Județean Dâmbovița a reiterat poziția administrației județene în ceea ce privește educația. ”Școala pe primul loc”, a transmis Luciana Cristea pe pagina sa de Facebook, anunțând semnarea unui contract de finanțare pentru reabilitarea Școlii Speciale din Târgoviște.

Școala pe primul loc!

Astăzi s-a semnat contractul în baza căruia Școala Gimnazială Specială Târgovişte va intra într-un amplu proces de reabilitare, refuncţionalizare, dar şi de asigurare a dotării necesare pentru sporirea gradului de confort instituţional al persoanelor cu dizabilităţi.

Finanțarea lucrărilor, cu o valoare de peste 7.200.000 lei, se va face în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2021, Axa Prioritară 10.

După executarea lucrărilor, Școala Specială Târgoviște va avea 29 de săli de clasă, 13 cabinete medicale moderne, 4 ateliere, 3 săli pentru activități specifice, o cameră metodică, o sală de kinetoterapie, 2 laboratoare și o bilbiotecă.

#ConsiliulJudeteanDâmbovita

Banner