Ciprian Prisăcaru: Complexul Turistic de Natație, o oază de normalitate, o oază de sănătate!

in Actualitate/Administrație by
Banner

După aproape un an de restricții severe, impuse de pandemia care a întors pe dos viețile a miliarde de oameni, suntem încă departe de a reveni la viața normală. Cu toate acestea, acolo unde oameni dedicați își iau în serios misiunea și responsabilitățile ce le revin, lucrurile pot reveni (aproape) la normal.

Este cazul Complexului turistic de Natație, de departe cea mai importantă entitate în materie de sport și agrement din municipiul Târgoviște, unde, cu respectarea strictă a normelor sanitare, activitatea se desfășoară în parametri aproape normali. Spun ”aproape” deoarece bazinul acoperit, de dimensiuni olimpice, care constituia atracția principală în afara sezonului estival, este închis pentru publicul larg, potrivit măsurilor impuse de  autoritățile guvernamentale, accesul fiind permis doar sportivilor legitimați.

Chiar dacă în lunile de vară se bucurau de condițiile excelente oferite ștrandurile exterioare ”doar” 1200 de persoane în fiecare moment al zilei – numărul fiind stabilit prin formulele impuse de normele legale – nu au fost cazuri de îmbolnăviri în rândurile angajaților, dar nici printre clienți.

O activitate atent monitorizată și care se desfășoară permanent este cea din sălile de fitness ale complexului, unde accesul se face doar în baza unor programări telefonice anterioare, cu respectarea tuturor normelor sanitare și numai după completarea unor declarații pe proprie răspundere, de către solicitanți.

Într-o  perioadă de grele încercări pentru noi toți, faptul că există insule de normalitate, unde putem să ne continuăm viețile fără a renunța cu totul la obiceiurile, hobby-urile noastre, constituie un balon de oxigen pentru întreaga comunitate.

Banner