fbpx

Platformă de știri și opinii

Dep. Carmen Holban: “Nu putem accepta austeritatea mai ales atunci când este vorba despre sănătate!”

in Actualitate/Politică by
Banner

Carmen Holban, deputat PSD de Dâmbovița, într-o postare pe pagina sa de Facebook, a declarat că a susținut joi, 25 februarie, în cadrul comisiei de sănătate, două amendamente, depuse alături de ceilalți colegi parlamentari de Dâmbovița.

Este vorba despre alocarea unor sume importante pentru reparații capitale la Sanatoriul TBC Moroeni și pentru dotarea Spitalului Județean de Urgență cu un Angiograf.

“Nu putem accepta austeritatea mai ales atunci când este vorba despre sănătate. Astăzi, am susținut în cadrul comisiei de sănătate două amendamente, depuse împreună alături de colegii mei parlamentari de Dâmbovița, pentru Sanatoriul TBC Moroeni și pentru Spitalul Județean de Urgență Târgoviște.

Este vorba despre alocarea a 4.000.000 lei pentru reparații capitale Sanatoriul TBC Moroeni și 5.000.000 lei pentru dotarea secției de cardiologie a Spitalului Județean cu un Angiograf.

Vom susține amendamentele și la votul în plen, cu speranța că actuala coaliție de guvernare nu le va refuza dâmbovițenilor dreptul la sănătate.”, a scris Carmen Holban, deputat PSD de Dâmbovița, pe pagina sa de Facebook.

Sursa: Facebook Carmen Holban

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top