Teiș – Pompier accidentat de o mașină, în timpul unei misiuni.

in Actualitate by
Banner

Caz ciudat la Teiș în Dâmbovița, în după amiaza zilei de 23 februarie. Un pompier dâmbovițean a fost accidentat de o mașină, ce circula pe strada unde se afla o autospeciala de la ISU, din al cărei echipaj făcea parte și pompierul accidentat, ce venise alături de colegii săi pentru a stinge un presupus incendiu.

Se pare că a fost vorba de o alarma falsă, bărbatul care a solicitat intervenția pompierilor fiind într-un conflict cu fiul acestuia pe care, spune barbatul, îl bănuia că intenționează să îi dea foc casei. Totuși, se pare că a fost de credibil, deoarece la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de la ISU Dâmbovita, ce însă nu au avut de stins niciun incendiu.

Sursa foto-postare facebook/MDI TV

Unul dintre pompieri a fost totuși rănit în acțiune. Conform unui comunicat al polițiștilor de la IPJ Dâmbovița:

Un bărbat de 41 de ani a fost acroșat și accidentat de un autoturism condus de o femeie de 34 de ani. Bărbatul a fost condus de urgență la Spitalul Județean de Urgență din Târgoviste, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Se pare că pompierul a fost acroșat de mașina ce încerca să se strecoare pe lângă mașina de pompieri, lângă care se afla și pompierul, dar din cauza spațiului strâmt aceasta a croșat bărbatul aflat la intervenția celor de la ISU.

Cei de la ISU Dâmbovița nu au transmis niciun punct de vedere, până acum, legat de acest incident.

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.