fbpx

Platformă de știri și opinii

Alege platforma SanoPass pentru compania ta!

in Sănătate by
Banner

Despre SanoPass vă relatam, încă de anul trecut, aici. Vă reamintim despre acest serviciu de calitate pe care îl puteți asigura angajaților dumneavoastră.

Andrei Vasile, cofondator  SanoPass, a afirmat că multe companii de succes precum Noriel, Edenred, Benefit, EPAM, Gloria Jeans, Leonidas, Mont Blanc, Haier Tech, Teleperformance, PharmaNord și multe altele au ales să ofere servicii medicale pentru angajații lor prin SanoPass.

De asemenea, Mastercard, NN și Dr. Max au ales să se alăture din postura de parteneri.

SanoPass este platforma care individualizează beneficiile medicale destinate angajaților, oferind acces într-o rețea de peste 850 de clinici și cabinet medicale individuale din toată țara precum: Sanador, Medsana, Wellborn, SanaMed Hospital, Arcadia, Clinica Sante, Provita etc.

“Angajații aleg furnizorul potrivit pentru nevoile specifice de sănătate și devin mai motivați de simplitatea utilizării beneficiilor extra-salariale oferite de companie.
Mai mult, tehnologia înseamnă economie, așa că am implementat un model de business unic în România, prin care rambursăm sumele neutilizate la sfârșit de an contractual.”, a declarat Andrei Vasile, cofondator SanoPass.SanoPass este cel mai convenabil beneficiu extra-salarial; compania plătește doar cât se consumă și totodată beneficiază de avantajele fiscale.

Printr-un simplu click aici vă veți putea convinge de ce este bine să alegeți SanoPass pentru compania dumneavoastră. 

Mai multe informații pot fi accesate aici.

Banner

Ultimele stiri din Sănătate

Go to Top