fbpx

Platformă de știri și opinii

post vacant de asistent social

Și Biserica vine în ajutorul lui Vlăduț, adolescentul din Nucet bolnav de obezitate morbidă

in Actualitate/Religie/Social by
Banner

Faptele bune continuă în Arhiepiscopia Târgoviștei.

Vlăduț, băiatul în vârstă de 15 ani, din Nucet, despre care vă povesteam aici săptămânile trecute, suferă de obezitate morbidă. Cu ajutorul oamenilor care au donat pentru el, băiatul a reușit să facă operația care îi va schimba viața, iar acum continuă tratamentele, și ele destul de costisitoare.

Pentru a putea continua acest drum spre o viață normală și sănătoasă, Vlăduț primește acum și ajutorul Bisericii. În urma unei colecte, s-a strâns suma de 8.500 de lei, bani care vor ajunge la Vlăduț. Cea care a făcut cunoscută povestea băiatului este Luisa Bărboiu, primarul comunei Nucet.

“În unele parohii din cadrul Protoieriei Târgoviște Sud, cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, prin intermediul Sectorului Social-Filantropic al Centrului Eparhial, a fost organizată o colectă pentru a ajuta un tânăr din comuna Nucet, în vârstă de 15 ani, care suferă de obezitate morbidă. Astfel, a fost strânsă suma de 8.500 lei, care va fi oferită acestuia pentru tratamentul necesar.”, se arată într-un comunicat de presă al Arhiepiscopiei Târgoviștei.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top