fbpx

Platformă de știri și opinii

Octavian Popescu, noua perlă a FCSB-ului: Vreau să ajung în La Liga

in Sport by
Banner

Octavian Popescu este noul „giuvaier” din curtea FCSB, iar Gigi Becali este convins că va obține multe milioane de euro în momentul în care jucătorul va fi transferat în străinătate. Fotbalistul FCSB a acordat un interviu acordat site-ului Betano în care a vorbit despre calitățile sale, dar a dezvăluit că își dorește foarte tare să ajungă la prima reprezentativă.

La 8 ani, tatăl lui, Beniamin Popescu, fost component al FCM Târgoviște, l-a dus la fotbal, la un meci al echipei Dinamo. Puștiul nu a fost foarte încântat, iar la final i-a transmis părintelui său să nu-l mai aducă la partidele formației din „Ștefan cel Mare”. După 10 ani, Octavian Popescu îmbracă tricoul marii rivale și are deja 19 partide în tricoul FCSB. Jucătorul a reușit un gol, trei pase decisive, dar a obținut și trei lovituri de la 11 metri.

„Sunt perseverent, muncitor și driblez bine”, s-a caracterizat Octavian Popescu.

Jucătorul FCSB a dezvăluit și ce obicei are înainte să intre pe teren: se inspiră de la unul dintre artiștii fotbalului mondial.

„Îmi place stilul lui, cum driblează și cum pasează. Câteodată (n.r. înainte de meciuri) mă uit la videoclipuri cu Neymar”, a mai spus jucătorul FCSB.

Prestațiile bune l-au adus în atenția selecționerilor, iar jucătorul FCSB a fost convocat de antrenorul Daniel Oprescu la naționala U19. Este un prima pas spre marele său vis.

Aș fi foarte bucuros, dar mai am mult de muncit. Sunt tânăr și mai am mulți ani în față, sper să-mi fac treaba cât mai bine. Așteptăm și convocarea”, a mai spus fotbalistul care a dezvăluit și în ce campionat ar vrea să joace.

„În Spania, în La Liga. Mi se pare campionatul mai pe tehnică… mai ușor”, a mai afirmat cel mai tânăr marcator din acest sezon competițional.

Sursa: Prosport/Betano

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Ultimele stiri din Sport

Go to Top