fbpx

Platformă de știri și opinii

Sen. Virgil Guran: “Pensiile speciale pentru parlamentari au fost anulate!”

in Actualitate/Politică by
Banner

Senatorul Virgil Guran, președintele PNL Dâmbovița, într-o postare pe Facebook, a declarat că Partidul Național Liberal și-a îndeplinit angajamentul privind eliminarea pensiilor speciale prin votul din plenul Parlamentului.

Liberalul Virgil Guran afirmă că PNL este singurul partid care a susținut întotdeauna eliminarea pensiilor speciale și spune despre PSD că, dacă ar fi avut majoritate în Parlament, ar fi votat în continuare pentru pensii speciale.

„Pensiile speciale pentru parlamentari au fost anulate! Angajamentul #PNL a fost îndeplinit la votul din plenul Parlamentului. Continuăm cu îndreptarea legilor strâmbe adoptate ani la rândul de PSD, pentru acordarea de privilegii și beneficii preferențiale.

Pensiile parlamentarilor au fost introduse de PSD în 2015, iar orice tentativă a noastră de a le elimina s-a lovit de majoritatea nocivă PSD-istă din legislatura trecută.

PNL a fost singura forță politică care a votat împotriva introducerii pensiilor speciale. Încă de anul trecut, am depus un proiect de lege pentru desființarea pensiilor speciale ale deputaților și senatorilor, care a fost blocat, intenționat, de actuala conducere a PSD.

Dacă PSD ar fi deținut majoritatea parlamentară și acum ar fi luptat cu toate puterile pentru menținerea pensiilor speciale, contrar discursului duplicitar pe care îl afișează astăzi.

Prin votul românilor s-a făcut dreptate! Noua majoritate de dreapta din Parlament a reușit să elimine aceste pensii. Respectăm, astfel, voința cetățenilor care ne-au dat votul de încredere, la alegerile parlamentare.”, a declarat senatorul Virgil Guran.

Sursa: Facebook PNL Dâmbovița

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top