fbpx

Platformă de știri și opinii

Daniel Cristian Stan: „M-am vaccinat!”

in Actualitate/Administrație by
Banner

Daniel Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște, s-a vaccinat împotriva COVID-19, duminică, 21 februarie, la centrul de vaccinare amenajat la Centrul de zi „Arlechino”.

Primarul municipiului Târgoviște a scris apoi un mesaj pe pagina sa de Facebook în care a subliniat că vaccinul este o opțiune, nu o obligație. Cu toate acestea, edilul le-a transmis cetățenilor că aceasta este singura cale prin care pandemia poate fi depășită și că a te vaccina ține totuși de responsabilitate

„M-am vaccinat. Astăzi. La unul dintre cele 2 centre amenajate de către administrația locală târgovișteană (Centrul de zi „Arlechino”).

Un mesaj simplu: vaccinul rămâne o chestiune sensibilă la nivelul populației, dar eu cred că este soluția pentru a depăși pandemia. Este sigur, eficient, nedureros. Mai cred, însă, că el trebuie să fie o opțiune, nu o obligație. Și că îndemnurile aproape obsesive ale Guvernului pentru vaccinare ar trebui susținute, mai întâi, de asigurarea dozelor suficiente de vaccin pentru solicitanți. Deocamdată, sunt serioase probleme și foarte, foarte mulți români dezamăgiți.

Peste toate, însă, vaccinul rămâne o chestiune de responsabilitate.”, a scris Daniel Cristian Stan pe pagina sa de Facebook.

Sursa: Facebook Daniel Cristian Stan

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top