fbpx

Platformă de știri și opinii

Sen. Virgil Guran: “Procesul de preluare a COS Târgoviște trebuie să continue!”

in Actualitate/Politică by
Banner

Senatorul Virgil Guran, președintele PNL Dâmbovița, într-o postare pe Facebook, a declarat că situația de la COS Târgoviște trebuie să înceteze deoarece preluarea activelor de către stat este, în acest moment, legală.

Liberalul Virgil Guran susține că investițiile nu pot fi susținute doar cu importuri. România are nevoie de 1100000 tone de fier beton, dar producția este oprită, în condițiile în care COS Târgoviște are un potențial care ar sprijini în primul rând economia statului.

„Procesul de preluare a COS Târgoviște trebuie să continue! O spun onest, răspicat, în puține cuvinte să fiu înțeles pe deplin! Actuala situație trebuie să înceteze! Nu am avut și nu am o agenda dublă.

La finele anului trecut Guvernul Orban a modificat cadrul juridic și a finalizat procedura de predare a COS Târgoviște în contul datoriilor. Totul până la semnătura unui ministru. Când întregul corp al funcționarilor avizează procedura de preluare, când toate ministerele avizatoare își dau acordul orice întârziere este nejustificată.

Târgoviștea are nevoie de COS, Dâmbovița are nevoie de COS, România are nevoie de COS. Economia românească are nevoie de 1100000 tone de fier beton iar noi producem ZERO.

Investițiile nu pot fi susținute doar cu importuri , ele trebuie să stimuleze industria de pe verticală și industria orizontală.

Schimbarea structurii guvernului nu poate fi motiv de amânare a preluării. Din acest moment orice întârziere trece pe teritoriul relei credințe !

Am încredere în maturitate profesionala și politică a celor care trebuie să închidă această procedură! Nu-mi doresc ca încrederea să-mi fie înșelată!

COS nu mai are timp de analize și expertize. Acestea s-au făcut și concluzia a fost simplă. Preluarea COS Târgoviște este legală, oportună, eficientă economic deci, OBLIGATORIE.”, a afirmat Virgil Guran, senator PNL de Dâmbovița.

Sursa: Facebook Virgil Guran

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top