Chindia joacă astăzi cu FCSB

in Sport by
Banner

Gruparea antrenată de Emil Săndoi are cea mai bună apărare din campionat în deplasare, doar patru goluri încasate și șapte meciuri fără gol primit!

10 dintre cele 20 de goluri marcate de târgovişteni au fost izbutite de către cei doi atacanţi, Daniel Popa (6 goluri) şi Daniel Florea (4 goluri).

FCSB şi Chindia s-au mai întâlnit de trei ori în principala competiţie internă, de două ori s-au impus bucureştenii, iar un joc s-a terminat la egalitate.

Primul meci a avut loc pe 20 octombrie 2019, Chindia – FCSB 1-2, goluri înscrise de Daniel Florea, respectiv Mihai Leca – autogol şi Harem Gnohere. În returul sezonului regulat precedent, pe 22 februarie 2020, cele două au remizat pe „Arena Naţională”, scor 1-1.

Coman & co au pierdut ultimele două meciuri disputate în CASA Liga 1, dar au rămas pe prima poziţie din clasament pentru a 15-a oară la finalul unei etape din acest sezon.

De asemenea, chiar dacă nu au marcat în precedentele două jocuri (0-1 cu Academica, acasă; 0-1 cu FC Hermannstadt, deplasare), bucureştenii au în continuare cel mai bun atac din campionat, 48 de goluri marcate, dintre care 13 din faze fixe.

11 dintre cele 15 succese bifate de elevii lui Anton Petrea în acest sezon au fost reuşite la cel puţin două goluri diferenţă.

Șase penalty-uri au fost dictate împotriva FCSB, toate transformate de către adversari.

Patru victorii, patru remize şi doar trei înfrângeri este palmaresul înregistrat de Chindia în ediţia curentă pe teren advers.

Cea mai recentă întâlnire directă: 2 noiembrie 2020, Chindia – FCSB 0-2, marcatori Iulian Cristea şi Florin Tănase.

Mediile de vârstă

FCSB – 24 ani şi 4 luni;

Chindia – 25 ani şi 8 luni.

Chindia este echipa care a făcut cele mai puţine schimbări în primele 23 de runde, doar 72 (62,6 % din totalul celor permise de regulament).

FCSB este echipa cu cei mai puţini străini utilizaţi pe durata sezonului, numai trei (Chindia – șase), dar şi cu cei mai mulţi fotbalişti autohtoni eligibili U 21 cu minute în ediţia 2020/21 (20 de jucători).

Partida va fi transmisă în direct de LOOK Sport, DIGI Sport și TELEKOM Sport.

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.