fbpx

Platformă de știri și opinii

S-a stabilit! Când e meciul Chindiei cu Craiova din Cupă

in Sport by
Banner

Echipele rămase în Cupa României, ediția 2020/2021, și-au aflat ieri data exactă la care trebuie să joace în faza sferturilor de finală. Tragerea la sorți pentru stabilirea meciurilor fusese efectuată de Federația Română de Fotbal în urmă cu trei zile.

În sferturile Cupei României s-au calificat patru echipe din Liga 2, Dunărea Călărași (la masa verde), Petrolul PloieștiUniversitatea Cluj și Viitorul Pandurii Târgu Jiu, și patru echipe din Liga 1, Chindia TârgovișteDinamoAstra și Universitatea Craiova.

Jocul care deschide faza sferturilor Cupei României este cel în care se întâlnesc două echipe de Liga 1, Chindia și U Craiova. A doua zi, prima partidă are loc între divizionarele secunde ”U” Cluj și Viitorul Pandurii, iar mai pe seară se desfășoară fostul derby al Ploieștiului, Petrolul – Astra. Partida care încheie acest tur al competiției KO are loc în a treia zi, între Dunărea Călărași și Dinamo.

Cele patru partide se vor disputa în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent. În caz de egalitate după 90 de minute de joc, se procedează la prelungiri şi, după caz, la executarea loviturilor de departajare din punctul de pedeapsă.

Toate partidele vor fi transmise în direct de televiziunile DigiSport, LookSport și TelekomSport.

Programul complet:

marți, 2 martie, ora 20:30
Chindia Târgoviște – Universitatea Craiova
miercuri, 3 martie, ora 17:30
Universitatea Cluj – Viitorul Pandurii Târgu Jiu
miecuri, 3 martie, ora 20:30
Petrolul Ploiești – Astra
joi, 4 martie, ora 20:00
Dunărea Călărași – Dinamo

Meciurile din cadrul Cupei României care nu se pot disputa din cauza rezultatelor pozitive la testările pentru COVID-19 nu se pot reprograma.

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Ultimele stiri din Sport

Go to Top