Marinela Manea a fost desemnată subprefect de Dâmbovița, din partea USR-Plus

in Actualitate/Administrație/Politică by
Banner

Județul Dâmbovița va avea și un al doilea subprefect, instituția funcționând până acum cu doar un singur subprefect. Conform protocolului de guvernare, stabilit între partidele ce alcătuiesc Guvernul, în Dâmbovița funcțiile de conducere din Prefectura Dâmbovița au revenit PNL-ului (2 posturi, prefect și subprefect) și USR-Plus (1 post de subprefect).

Cei de la alianța USR-Plus au făcut anunțul cu privire la candidații ce vor fi numiți în postrurile de conducere din Prefecturile din țară (conform protocolului de colaborare guvernamentală). În Dâmbovița funcția de subprefect va reveni unui cadru universitar. Este vorba de Marinela Manea.

Sursa foto articol-facebook/Marinela-Daniela Manea

Aeasta este expert contabil și conferențiar universitar în cadrul Universității Valahia din Târgoviște. Predă cursuri în domeniul contabilității instituțiilor publice, a instituțiilor de credit și în domeniul auditului. A publicat șapte cărți de specialitate în aceste domenii, fiind coautor al altor patru cărți situate la granița dintre economie și științe juridice și a 50 de articole publicate în mai multe reviste de specialitate.

Decizia a fost luată de Biroul Național PLUS ce a decis, în cadrul unei ședințe care a avut loc în seara zilei de 17.02.2021, pe cine să numească, din partea USR PLUS, în funcțiile de prefect și subprefect.

În Dâmbovița, celelalte funcții de conducere din Prefectură , adică cea de subprefect și cea de prefect, vor fi asigurate de reprezentanții PNL, adică de Aurelian Popa și Chiru Cristea, cele două persoane ce asigură și în momentul de față conducerea Prefecturii Dâmbovița.

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.