fbpx

Platformă de știri și opinii

Dep. Carmen Holban: “Actuala coaliție de guvernare lasă în paragină moștenirea de suflet a poporului român!”

in Actualitate/Politică by
Banner

Carmen Holban, deputat PSD de Dâmbovița, într-o postare pe pagina sa de Facebook, critică actuala coaliție de guvernare pentru alocarea unui buget cu 90% mai mic față de cel alocat anul trecut pentru Biserica Ortodoxă Română.

Social-democrata Carmen Holban susține că această situație va conduce la tăierea investițiilor în conservarea și protejarea lăcașurilor de cult, foarte multe dintre acestea fiind monumente ale patrimoniului național și universal.

“Actuala coaliție de guvernare lasă în paragină moștenirea de suflet a poporului român – lăcașurile de cult! Guvernul a alocat cu 90% mai puțini bani pentru bugetul Bisericii Ortodoxe Române.

Asta va însemna tăierea investițiilor în conservarea și protejarea lăcașurilor de cult, foarte multe dintre ele monumente ale patrimoniului național și universal.Consider că este încă un atac la ființa noastră națională după închiderea bisericilor și interzicerea sărbătorilor importante ale ortodoxiei.Urmează un an greu pentru culte, sănătate, educație, economie… pentru România! Dumnezeu să ne ajute!”, a scris Carmen Holban pe pagina sa de Facebook.

Sursa: Facebook Carmen Holban

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top