fbpx

Platformă de știri și opinii

Dep. Gabriel Plăiașu solicită Ministerului Mediului să se implice în protejarea pădurii de la Ciocănești

in Actualitate/Politică by
Banner

Gabriel Plăiașu, deputat PNL de Dâmbovița, într-o întrebare adresată Ministrului Mediului, Apelor și Pădurilor, Barna Tanczos, a solicitat un răspuns cu privire la situația pădurii Cercheze din județul Dâmbovița.

Pădurea este situată pe raza localității Ciocănești, iar de mai mulți ani se află acolo și o stână. Cetățenii care dețin proprietăți în zonă susțin că animalele de la stână se plimbă libere, prin întreaga pădure și le produc pagube majore. 

Pentru a veni în sprijinul cetățenilor afectați de această  situație, deputatul Gabriel Plăiașu a cerut implicarea urgentă a Gărzii Forestiere. 

Stimate domnule ministru,

Un grup important de cetățeni domiciliați pe raza localității Ciocănești, județul Dâmbovița, mi-a sesizat o situație care durează de foarte mulți ani și care își poate găsi rezolvarea cu maximă repeziciune prin implicarea urgentă a Gărzii Forestiere, instituție aflată în subordinea dumneavoastră.

Pe raza pădurii Cercheze din localitatea Ciocănești și-a instalat de mai mulți ani o stână numitul Păun Marin care este proprietar al unei suprafețe de 0,5 ha pădure. Animalele acestuia se plimbă liber prin arealul acestei păduri, afectând grav proprietățele cetățenilor. Cuprinși de disperare și indignare, aceștia au făcut mai multe sesizări care, până astăzi, nu au dus la nici un rezultat.

Având în vedere situația de fapt, vă rog, domnule ministru să îmi comunicați următoarele :

Care au fost măsurile întreprinse de Garda Forestieră până în prezent pe marginea acestei situații și, mai ales, ce intenționați să faceți în viitor pentru intrarea în legalitate?

Vă mulțumesc.

Solicit răspuns scris.

Cu stimă,

Deputat Gabriel PLĂIAȘU

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top