fbpx

Platformă de știri și opinii

Cristian Stan lansează o provocare pentru parlamentarii PNL de Dâmbovița. Este vorba despre stadionul “Eugen Popescu”

in Actualitate/Administrație/Politică by
Banner

Daniel Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște, în timpul unei conferințe de presă a PSD Dâmbovița, a lansat o provocare pentru parlamentarii PNL de Dâmbovița.

Întrucât bugetul de austeritate propus de actuala guvernare va produce modificări majore în calendarele investițiillor la nivel local, primarul Cristian Stan face apel către parlamentari să rezolve problema privind fondurile pentru finaizarea stadionului “Eugen Popescu” din Târgoviște,

Edilul târgoviștean susține că a venit momentul ca cei care s-au folosit de problemele de la stadion în campania electorală să treacă acum la fapte. Cristian Stan le cere parlamentarilor PNL să facă un amendament la buget prin care să solicite Guvernului să asigure o finanțare, cel puțin parțială, pentru proiectul aflat în derulare la stadionul din Târgoviște.

“Fac un apel la parlamentari, în principal la parlamentarii Puterii, că tot am văzut că temă de campanie a fost stadionul municipal Eugen Popescu. Cer în mod expres parlamentarilor PNL să facă un amendament la buget prin care să solicite Guvernului să sprijine și să asigure o finanțare, cel puțin parțială, la stadionul Eugen Popescu. Hai, că puteți!

Acum  facem diferența între gargară politică și electorală și implicarea clară, pentru că sunt la putere în acest moment, în sprijinirea unui proiect de investiții care a fost o temă de campanie pentru PNL. Are acum ocazia să dovdească, PNL, că iubește fotbalul, că nu mai poate de suporterii Chindiei. Acum, la buget! Sunteți la putere, aveți majoritate, go for it!
Spun asta pentru că, în condițiile bugetului foarte strâns, sunt câteva investiții la care avem nevoie de sprijin.

În rest, ne descurcăm pe finanțări europene, pe finanțări prin PNDL și spre <<bucuria>> unora, în următoarele 7 zile vom semna două contracte importante, iar per total, în următoarele două săptămâni, vom începe lucrările pe trei șantiere noi în municipiul Târgoviște: contract de finanțare pentru Școala Tudor Vladimirescu, contractul pe transport public, pe ceea ce înseamnă execuția de lucrări, cu străzile importante din Târgoviște, Mircea cel Bătrân, bulevardul Regele Carol, strada Gării, pasajul rutier de lângă PAVCOM, cu depou, cu stațiile de capăt, cu modernizarea stațiilot de transport în comun și, de asemenea, vor începe lucrările la noul parc de lângă Complexul Turistic de Natație, parc pe fonduri europene în valoare de 11 milioane de lei.

Vom începe efectiv lucrările! Și, ca să îi supăr așa, mai departe, vom mai începe și o bază sportivă, tot lângă Complexul Turistic de Natație, cu bani de la CNI. Să nu mai amintesc și de finalizarea Cinematografului Independența, de lucrările pe care le avem la Parcul Mitropoliei , Piața Revoluției, la Creșa Nr. 13, la Creșa Nr. 16, la Creșa Nr. 2, la Grădinița Rază de Soare, la Parcul de la UM Gară, chestiuni prin care, în mod obiectiv, viața urbană a municipiului Târgoviște se îmbunătățește și, mai ales în antiteză cu felul în care actualul Guvern privește educația, cred că noi chiar realizăm lucruri importante pentru educația târgovișteană, la nivel de investiții. Nu spun lucrul acesta neapărat pentru a scoate în evidență că facem niște chestiuni deosebite. Facem ce scrie în fișa postului. Asta ar trebui să facă și Guvernul, nu să ignore pe toate planurile administrațile publice locale!”, a declarat Daniel Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște. 

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top