Platformă de știri și opinii

Sen. Virgil Guran, mesaj pentru dâmbovițeni: „​Nicio funcție administrativă nu va slăbi legătura mea cu voi!”

in Actualitate/Politică by
Banner

Senatorul Virgil Guran, președintele PNL Dâmbovița, îi asigură pe dâmbovițeni că nicio funcție administrativă nu îl va determina să neglijeze problemele județului sau să uite promisiunile făcute.

Liderul liberalilor din Dâmbovița a transmis un mesaj în care a subliniat că niciun proiect propus pentru realizare nu va fi abandonat și că va fi foarte atent la modul în care ministerele și instituțiile statului își vor îndeplini atribuțiile.

Despre proiectul de lărgire a DN 71 la patru benzi, pe ruta Bâldana-Târgoviște, Virgil Guran a declarat că va exercita toate prerogativele funcției de senator pentru ca acesta să devină realitate:

„Stimați dâmbovițeni,

​Cu riscul de a mă repeta, vreau să vă asigur că mandatul de senator încredințat de dumneavoastră este angajamentul suprem pentru care sunt și mă voi simți onorat și obligat tot timpul. Pozițiile deținute în conducerea Senatului sunt trecătoare, iar ele nu vor împieta asupra relației mele directe ce o am cu voi, dâmbovițenii.

​Nicio funcție administrativă nu va slăbi legătura mea cu voi. Cu bună-credință și onestitate mi-ați încredințat un mandat și vă asigur că îl voi îndeplini cu cinste și onoare!

​Așa cum mă știți, nu am întors spatele nimănui, cu atât mai mult dâmbovițenilor, de aceea vreau să va asigur că proiectele pentru care am militat sub Guvernul
Orban, rămân obiective ale agendei mele pentru că, împreună am stabilit că acestea sunt obiectivele noastre, ale dâmbovițenilor.

​Lărgirea drumului pe patru benzi de la Bâldana la Târgoviște este un proiect inclus! Contractul a fost reziliat pentru neîndeplinirea unor clauze! Este un proiect matur, finanțabil și în continuare voi exercita toate prerogativele funcției pentru ca acest proiect să devină realitate.

​Nimic nu s-a schimbat în ceea ce mă privește! În continuare voi urmări cu maximă atenție modul în care ministerele și instituțiile statului își vor îndeplini atribuțiile.

​Anul trecut vorbeam în numele unui guvern asumat de P.N.L., astăzi am convingerea că actualul guvern al coaliției P.N.L., U.S.R.-PLUS, U.D.M.R. își va însuși proiectele noastre, ale dâmbovițenilor, și D.N. 71 și preluarea COS Târgoviște nu vor rămâne obiective de campanie.

​De aceste proiecte se vor ocupa ministere conduse de partenerii noștri și sunt convins că, după adoptarea bugetului de stat pentru 2021, un veritabil examen al maturității politice și al asumării politicilor de reformă macroeconomică, lucrurile se vor așeza în matca firească și, prin dialog, vor fi identificate și înlăturate toate riscurile și neajunsurile acestor proiecte, astfel încât pașii următori să fie unii hotărâți și ireversibili.

Fiți siguri, că nici un proiect nu va fi abandonat!
​În continuare, vă asigur de întregul meu angajament!

Cu onestitate, al dumneavoastră, Virgil Guran.”

Sursa: Facebook PNL Dâmbovița 

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top