fbpx

Platformă de știri și opinii

Turiști blocați, cu mașina, pe munte, în Bucegi. Au fost ajutați de salvamontiști (video)

in Actualitate/Utile by
Banner

Echipa Serviciului Public Județean Salvamont Salvaspeo Dâmbovița a intervenit in data de 8 februarie 2021, în zona Scropoasa, acolo unde a fost solicitată pentru a ajuta doi turiști blocați cu mașina personală. 

Turiștii aflați în dificultate au solicitat ajutorul echipelor de intervenție și 2 salvatori montani, împreună cu un echipaj al Postului de Jandarmerie Montaăa Zănoaga s-au deplasat la locul anterior menționat, găsind turiștii în autoturismul personal, autoturism echipat cu anvelope de vara și tractiune 2×4, în imposibilitatea de a continua drumul. Salvatorii au montat lanțurile antiderapante și au escortat autoturismul până la baza Salvamont Zănoaga, turiștii aflându-se în afara oricărui pericol.

Au anunțat cei de la Salvamont Salvaspeo Dâmbovița.

Intervenție Salvamont 8.02.2021

Tragem un semnal de alarmă și dorim să atenționam turiștii ce vin în zona montană să aibă autoturismul echipat corespunzător sezonului de iarna.

În caz de urgență puteți apela la numărul unic de urgență 112, la Dispeceratul Național Salvamont  0-SALVAMONT sau direct la Serviciul Public Județean Salvamont Salvaspeo Dâmbovița 0726686685. au mai precizat salvamontiștii dâmbovițeni.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top