fbpx

Platformă de știri și opinii

Trafic infernal DN1

Trafic infernal pe DN 1. Poliția recomandă rute alternative, prin județul Dâmbovița

in Actualitate/Utile by
Banner

Este un trafic infernal pe DN 1, în zona stațiunilor montane, a anunțat Poliția Română. În aceste condiții, polițiștii recomandă, participanților la traficul rutier, folosirea unor rute alternative, unele dintre acestea fiind prin județul Dâmbovița.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că valorile de trafic au început să se intensifice pe sensul către munte al DN 1 Ploiești – Brașov, circulându-se în coloană pe raza localității Comarnic, județul Prahova, precum și în stațiunile montane Bușteni și Azuga.

Recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza la condițiile de trafic și de drum, să respecte indicațiile polițiștilor și să mărească distanța între vehicule pentru a putea opri în condiții de siguranță, dacă situația o impune.

Trafic infernal DN1
Trafic imposibil pe Valea Prahovei. Imagini arhivă.

Pentru evitarea aglomerației, călătoriile trebuie planificate din timp, luând în considerare folosirea unor rute alternative, care pot fi mai puțin tranzitate.

Astfel, pentru DN 1 București – Ploiești – Brașov, pot fi folosite ca alternative, pentru deplasarea autoturismelor, următoarele artere rutiere:

– Autostrada A3 – DN 1A Ploiești – Cheia – Brașov;

– Autostrada A1 – București – Pitești – DN 73 – Câmpulung – Râșnov;

București – DN 7 – DN 71 – Târgoviște – DN 72A Câmpulung – DN 73 – Râșnov;

– București – DN 7 – DN 71 Târgoviște – Sinaia.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top