fbpx

Platformă de știri și opinii

Senatorul Virgil Guran, președintele PNL Dâmbovița: INVITAȚIE LA DIALOG

in Actualitate/Politică by
Banner

Senatorul Virgil Guran, președintele filialei dâmbovițene a Partidului Național Liberal, într-o postare de pe pagina de Facebook PNL Dâmbovița, a transmis un mesaj colegilor parlamentari din PSD.

Liberalul Virgil Guran a subliniat că nu ura și intoleranța sunt soluțiile și a transmis că va avea un dialog cu parlamentarii PSD atunci când aceștia vor utiliza un limbaj adecvat.

„Campania electorală a trecut, iar acum urmează patru ani de muncă susținută pentru atingerea obiectivelor trasate de comunitatea fiecărui om politic.

​Cei patru ani care urmează sunt ani de muncă și ani ai dialogului între toate forțele politice, pentru că diferențele și diferendele din campania electorală trebuie să fie acoperite de dialogul pentru rezolvarea problemelor comunității.

​Cu regret constat că, mai tinerii mei colegi din politica dâmbovițeană, sunt tributari unor discursuri AUR-ite și, în abordarea unei teme deschise de PSD în urmă cu trei ani, au un discurs care abundă de termeni și expresii precum: «țeapă», «sfidare nerușinată», «abureli electorale»,«parveniților avizi», «mincinoși patologici», «coaliția țeparilor».

​Stimați colegi, nu aceasta este calea! Vrajba, ura și intoleranța nu sunt mijloace de clădire a dialogului. Toți am primit aceleași mandate din partea populației. Toți suntem egali și niciunul dintre noi nu este mai reprezentativ decât altul.

​Astăzi se află la guvernare o coaliție, iar legitimitatea ei este dată de voturile românilor. Am convingerea că un asemenea limbaj va fi parte a trecutului și îi aștept pe colegii de la PSD la masa dialogului constructiv, pentru ca cele mai importante proiecte ale județului să devină realitate!”, a transmis senatorul Virgil Guran.

Sursa: Facebook PNL Dâmbovița

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top